Logo no.boatexistence.com

Hvordan leve seirende?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan leve seirende?
Hvordan leve seirende?

Video: Hvordan leve seirende?

Video: Hvordan leve seirende?
Video: Bloggen 04 april 2023 Hvordan fungerer det åndelige livet og hvordan leve et seirende liv i Kristus 2024, Kan
Anonim

Mange ganger forplikter mennesker seg til Herren, men har en tendens til å leve et beseiret liv som kristen. Av denne grunn blir noen mennesker motløse og har til og med en tendens til å gi opp kristendommen; gå bort …

Hva skal til for å leve et seirende liv?

For de som virkelig er gjenfødte som tror på Herren Jesus Kristus, bør deres ønske være å leve et liv i seier. Det bør være målet og ønsket for enhver fullt hengiven Kristi etterfølger å leve etter ordene som er t alt av Frelseren selv i Markusevangeliet 11:22: "Ha tro på Gud. "

Hva betyr å leve seirende?

adj. 1. Å være vinneren i en konkurranse eller kamp: den seirende hæren. 2. Karakteristisk for eller uttrykker en følelse av seier eller oppfyllelse: et seirende jubel.

Er det mulig å leve et liv med seier over synd?

Det er mulig å overvinne de kjente syndene og bringe kroppen og sinnet til underkastelse. … Det starter med å innse at kroppen din er kjøpt av Gud, og gjennom Kristi forløsning kan du ha kraften til å leve i seier over synd!

Hva sier Bibelen om å vandre i seier?

Fil 4:13, jeg kan gjøre alt ved Kristus som styrker meg. 1Joh 5:4, Jeg er født av Gud og jeg har verdensovervinnende tro som bor på innsiden av meg. 1Joh 4:4: Større er han som er i meg enn han som er i verden. …

Anbefalt: