Logo no.boatexistence.com

Hva er traversal-server?

Innholdsfortegnelse:

Hva er traversal-server?
Hva er traversal-server?

Video: Hva er traversal-server?

Video: Hva er traversal-server?
Video: Обзор Системы Мониторинга Заббикс Zabbix Server С чего начать 2024, Kan
Anonim

Nettverksadresseoversettelse er en datanettverksteknikk for å etablere og vedlikeholde Internett-protokollforbindelser på tvers av gatewayer som implementerer nettverksadresseoversettelse (NAT).

Hva er en traversal server delfin?

Netplay er en definerende funksjon ved Dolphin: det lar deg sette opp online økter for enhver GameCube- eller Wii-tittel med en lokal flerspillermodus, uten problemene eller begrensningene i Nintendo Wi-Fi-tilkobling eller stresset med BBA. Det forbedres jevnlig, og GameCube Netplay skal være smertefritt.

Hvorfor fungerer ikke Dolphin-nettspill?

Noen sikkerhetsprogramvare (antivirus, brannmurer) kan bli overivrige og blokkere ting de ikke skal. Sjekk brannmuren din og sørg for at den ikke har noen regler konfigurert mot Dolphin. … Slå av sikkerhetsprogramvaren midlertidig og prøv å være vert for/bli med i Netplay-økten en gang til.

Er Dolphin-emulator lovlig?

Ja, enhver form for emulering er helt lovlig. Det være seg Yuzu, Dolphin, RetroArch eller en hvilken som helst annen emulator; de er alle lovlige. Du kan til og med laste dem ned lovlig uten å bekymre deg. Men å laste ned og spille et spill gjennom ROM-er er et lovlig grått område.

Er Dolphin-emulatoren trygg?

Dolphin-emulatoren er trygg. Bare få det fra deres egen nettside og ikke en github-versjon eller noe. så lenge du laster det ned fra det offisielle Dolphin-nettstedet, er det greit. det er den mest anerkjente Gamecube/Wii-emulatoren av en grunn.

Anbefalt: