Logo no.boatexistence.com

Hvor gammel er len mccluskey?

Innholdsfortegnelse:

Hvor gammel er len mccluskey?
Hvor gammel er len mccluskey?

Video: Hvor gammel er len mccluskey?

Video: Hvor gammel er len mccluskey?
Video: Серийный убийца из Дейтона-Бич-студент уголовного пра... 2024, Kan
Anonim

Leonard David McCluskey er en britisk fagforeningsmann. Han var generalsekretær for Unite the Union, det største tilknyttede selskapet og en stor giver til Arbeiderpartiet.

Når ble Len McCluskey valgt?

Den 21. november 2010 ble det kunngjort at McCluskey hadde blitt valgt til stillingen, og slo Jerry Hicks, Les Bayliss og Gail Cartmail. Han fikk 101 000 stemmer med en til sammen 16 prosent valgdeltakelse av rundt 1,5 millioner medlemmer.

Hva het forente unionen tidligere?

History of Amicus I 2004 fusjonerte både Union for Finance Industry (UNIFI) og Graphical, Paper and Media Union (GPMU) med Amicus. I mai 2007 fusjonerte Amicus med Transport and General Workers Union for å danne Unite the Union.

Hva står TGWU for?

Transport and General Workers' Union (TGWU eller T&G) var en av de største generelle fagforeningene i Storbritannia og Irland – der den ble kjent som Amalgamated Transport og General Workers' Union (ATGWU) for å skille seg fra Irish Transport and General Workers' Union – med 900 000 medlemmer (…

Hvem representerer unison?

UNISON representerer og opptrer for medlemmer som jobber i en rekke offentlige tjenester og verktøy. Vi representerer medlemmene, forhandler og forhandler på deres vegne, driver kampanje for bedre arbeidsforhold og lønn og for offentlige tjenester. Hva er en fagforening?

Anbefalt: