Hva er et velferdsmøte?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et velferdsmøte?
Hva er et velferdsmøte?

Video: Hva er et velferdsmøte?

Video: Hva er et velferdsmøte?
Video: The importance of welfare meetings Advice and guidance for line managers 2024, Oktober
Anonim

Hva er et velferdsmøte? Et velferdsmøte vil være en mulighet for din arbeidsgiver til å få en forståelse av din nåværende helsesituasjon, hvor lenge det er sannsynlig at du har fri fra jobb, hvor sannsynlig er det at du kan påta deg rollen din når du returnerer og hvordan en retur kan støttes.

Kan jeg nekte et velferdsmøte?

Nei, du trenger ikke delta, men hvis du er frisk nok til å gå på møtet, vil det være lurt å gjøre det. Som sagt, det er vanlig prosedyre for en arbeidsgiver å be om å møte opp slik at de kan diskutere hvordan ting utvikler seg og hva de kan for å støtte deg.

Hva bør diskuteres på et velferdsmøte?

Et velferdsmøte på arbeidsplassen er ment å være en uformell diskusjon mellom en arbeidsgiver og en arbeidstaker for å snakke om deres nåværende helse- og velferdstilstand. De er utformet for å tilby støtte til ansatte før problemer eskalerer.

Kan jeg ta med noen på et velferdsmøte?

Ansatte bør kontaktes i god tid for å informere dem om møtet, tillat minst 3 dager for den ansatte å bli informert Dette sikrer at tilrettelegging kan gjøres for den ansatte for å delta, kanskje de må ordne transport eller spørre noen om å følge dem, og minimum 3 dager bør være tid nok.

Hva er et bedriftsvelferdsmøte?

Hele hensikten med et velferdsmøte er å ha en diskusjon med den ansatte og tilby støtte, før saken eskalerer … Du kan bruke velferdsmøter til å diskutere helseproblemer, prestasjoner eller problemer utenfor arbeidet som kan påvirke den ansattes evne til effektivt å påta seg rollen sin.

Anbefalt: