Logo no.boatexistence.com

Gjør saxony-ender gode kjæledyr?

Innholdsfortegnelse:

Gjør saxony-ender gode kjæledyr?
Gjør saxony-ender gode kjæledyr?

Video: Gjør saxony-ender gode kjæledyr?

Video: Gjør saxony-ender gode kjæledyr?
Video: Автомобильный кемпинг на горе - тент для палатки и грузовика 2024, Kan
Anonim

Disse endene er førsteklasses egglag i tillegg til utmerkede kjøttender. Å være ganske vennlige og utmerkede fôrhøstere gjør dem ganske lite vedlikehold og derfor en utmerket startand for førstegangs andeeier. De lager også gode utstillingsfugler og fine kjæledyr i bakgården for en familie.

Hva er den vennligste anda å ha som kjæledyr?

Pekin Ducks Ikke bare er de en av de beste kjæleandrasene, men de er også veldig ofte oppdrettet for egg og kjøtt. Pekiner er den populære, store, hvite enderasen. Pekin Pros – rolig, sosial, veldig tilpasningsdyktig, ikke i stand til å fly, lett å kjøpe, godt lag.

Bråker Sachsen-ender?

Sachsen-endene er vakre fugler med to formål.… Saksiske ender er ganske enkle, men hunnene er ganske bråkete De kvakker vanligvis ikke, i stedet lager de en rasp lyd hvis de uansett blir opphisset. De er gode lag og vil legge opptil 200 store hvite egg per år.

Er ender gode husdyr?

Ender holdes oftest som egg- og kjøttfugler på gårder eller til og med i store bakgårder, men de kan også oppdras som underholdende og hyggelige kjæledyr, også. Disse bedårende fjærfefuglene kan bli flotte kjæledyr, så lenge vokterne ikke forventer at de skal oppføre seg som en dyrebutikk eller en kosete kattunge.

Trenger Sachsen-ender vann?

Endene trenger rent, tørt ly som også vil gi beskyttelse mot rovdyr som rev. Halm er ideelt, men det bør skiftes med noen få dagers mellomrom. Vann er avgjørende for padling og drikking, og beholdere som et babybad vil være tilstrekkelig.

Anbefalt: