Logo no.boatexistence.com

Er aeoniums kaldbestandige?

Innholdsfortegnelse:

Er aeoniums kaldbestandige?
Er aeoniums kaldbestandige?

Video: Er aeoniums kaldbestandige?

Video: Er aeoniums kaldbestandige?
Video: HOW TO FIX LEGGY SUCCULENTS and FAST PROPAGATION TIPS 🌱🌱 // No Any Leaves Gonna be Wasted! 🍃🍃 2024, Juli
Anonim

I motsetning til mange andre sukkulenter, er Aeoniums vinterdyrkere. … Noen arter er svært tørketolerante og andre, som Aeonium arboreum og Aeonium haworthii, kan være ganske hardføre i kalde måneder.

Hvor kulde tåler aeoniums?

Kaldtoleranse

Aeoniums er vanligvis fine til 28 grader F (-2 C), men de mer tropiske typene (vanligvis med store, floppy blader) vil ønsker å holdes varmere. Jeg har dyrket sorten 'Schwartzkopf' med mørke blader ute i ytre North Scottsdale i fem år uten kuldeskader.

Kan aeonium overleve vinteren?

Vinteren er vekstsesongen for disse sukkulentene. De tåler imidlertid ikke frost eller kaldt vær. Hvis du bor på et slikt sted, hold aeoniums innendørs.

Er aeonium frosttolerant?

De tåler mild frost og til og med minusgrader. Noen aeonium-arter er mer frosttolerante enn andre. Akkurat som med andre sukkulente planter, trenger Aeoniums en godt drenerende jord. Jeg liker å bruke en kaktus potteblanding kombinert med perlitt for ekstra drenering.

Liker aeoniums full sol?

Aeoniums kan dyrkes utendørs i sone 9 til 11, og selv om de tåler delvis skygge, trenger de minst seks timer med full sol om dagen for å utvikle bladfargene. Innendørs i potter Aeoniums trenger sterkt sollys og fuktighet og klarer seg best i grunne beholdere.