Logo no.boatexistence.com

Hvor er duendes plassert?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er duendes plassert?
Hvor er duendes plassert?

Video: Hvor er duendes plassert?

Video: Hvor er duendes plassert?
Video: How pigeons took over the world - Elizabeth Carlen and Joanna Moles 2024, Kan
Anonim

Duendes er mytiske karakterer omt alt i skriftlige og muntlige tradisjoner i Latin-Amerika, Spania og Europa. I det søramerikanske landet Ecuador er det en populær karakterisering av denne myten som har blitt kjent som El Duende.

Hvor finner du Duendes?

Anjanas sies å leve i fontener, kilder, elver, dammer, innsjøer og grotter og kommer ut bare om natten når mennesker sover. Hjemmene deres sies å inneholde rikelige skatter som de beskytter og kan bruke til å hjelpe de som virkelig trenger dem. Anjanas er aldri ondartede, men alltid godartede.

Hva betyr det når jeg ser en duende?

Ordet duende refererer til en ånd i spansk, portugisisk og filippinsk folklore og betyr bokstavelig t alt " spøkelse" eller "nisse" på spansk.

Hvor høy er en duende?

Duende er grovt oversatt til 'Elf'. Dunedes sies å være en litt mindre enn to fot høye, men ikke la den lille størrelsen lure deg, de kan fortsatt pakke seg når de vil.

Betyr duende på spansk?

Duende eller tener duende ("å ha duende") kan løst oversettes som have sjel, en forsterket tilstand av følelser, uttrykk og hjerte. Det kunstneriske og spesielt musikalske uttrykket ble avledet fra duende, en fe eller nisselignende skapning i spansk og latinamerikansk mytologi. El duende er stemningens ånd.

Anbefalt: