Logo no.boatexistence.com

For lidelse og smerte?

Innholdsfortegnelse:

For lidelse og smerte?
For lidelse og smerte?

Video: For lidelse og smerte?

Video: For lidelse og smerte?
Video: #164 Smerte, lidelse og mening del 2 2024, Kan
Anonim

Smerte og lidelse er den juridiske betegnelsen for fysisk og følelsesmessig stress forårsaket av en skade. Noen skader som kan falle inn under denne kategorien kan være: smerter, midlertidige og permanente begrensninger på aktivitet, potensiell forkortelse av livet, depresjon eller arrdannelse.

Hva er den juridiske betegnelsen for smerte og lidelse?

I en sak er smerte og lidelse en del av " generelle skader"-delen av fordringshaverens krav, eller alternativt er det et element av "kompenserende" ikke- økonomiske skader som gjør det mulig å gjenopprette den psykiske smerten og/eller den fysiske smerten saksøkeren har utholdt som følge av skade som saksøker søker oppreisning for.

Kan jeg kreve for smerte og lidelse?

Etter en personskade, kan du kreve smerte og lidelse, tap av inntekt og fremtidig tap av inntekt. Det er også mulig å kreve utgifter som ødelagte klær, reisekostnader, hjelp fra familie eller tilleggsutstyr du har måttet kjøpe på grunn av ulykkesskadene dine.

Hvordan beskriver du smerte og lidelse?

Smerte og lidelse refererer til det fysiske ubehaget og følelsesmessige plagene som kan kompenseres som ikke-økonomiske skader. Det refererer til smerten, ubehaget, angsten, ubehaget og følelsesmessige traumene som følger med en skade.

Hva er et rettferdig oppgjør for smerte og lidelse?

For eksempel, hvis en saksøker pådrar seg $3 000 i medisinske regninger relatert til en brukket arm, kan han gange det med tre og konkludere med at $9, 000 representerer en rimelig beløp for smerte og lidelse. Multiplikatormetoden brukes i vår ulykkesavregningskalkulator.

Anbefalt: