Logo no.boatexistence.com

Når skal jeg transplantere præriedråpefrø?

Innholdsfortegnelse:

Når skal jeg transplantere præriedråpefrø?
Når skal jeg transplantere præriedråpefrø?

Video: Når skal jeg transplantere præriedråpefrø?

Video: Når skal jeg transplantere præriedråpefrø?
Video: Rethinking Your Lawn | Let's Grow Stuff 2024, Kan
Anonim

Vår er en ideell tid for å transplantere eller dele innfødte flerårige gress fordi de har hele vekstsesongen på å etablere seg før vinteren setter inn. Spesiell jordtemperatur er ikke en bekymring. Transplanter præriedråpene dine til det nye stedet så snart jorda er brukbar.

Kutter du ned prairie-dråpegress?

Vedlikeholdstips: Siden det er tørketolerant, krever Prairie Dropseed Grass minimal fuktighet når det først er etablert. … Når du klipper tilbake dette gresset, pass på så du ikke skjærer inn i kronen. Du kan også klippe dette gresset tilbake om høsten hvis ønskelig, men dette vil fjerne eventuelle vinterinteresser.

Kan du dele prairie dropseed?

Prairie dropseed dør heller ikke ut i sentrum som mange andre gress gjør, så det trenger ingen deling. I takt gjør dets tette, dype og fibrøse rotsystem deling vanskelig.

Hvor langt fra hverandre bør jeg plante præriedråpefrø?

Prairie Dropseed regnes av mange for å være den kjekkeste av præriegressene, og danner en veldefinert og særegen kant når den plantes 18 til 24 tommer fra hverandre.

Når kan du transplantere gress?

Senvinter eller tidlig vår er den ideelle tiden for å dele prydgress. Så snart jorda er varm nok til å fungere, kan de trygt deles. For å sikre suksess, grav og del plantene mens de er i dvale eller før de går utover de første stadiene av vårveksten.

Anbefalt: