Logo no.boatexistence.com

Hvilken type latrine inneholder vannforsegling?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken type latrine inneholder vannforsegling?
Hvilken type latrine inneholder vannforsegling?

Video: Hvilken type latrine inneholder vannforsegling?

Video: Hvilken type latrine inneholder vannforsegling?
Video: What type of infections cause infertility? 2024, Kan
Anonim

I en latrine for hellespyling, brukes et huk- eller sokkeltoalett med vannforsegling (U-felle eller sifon) over en eller to forskjøvede groper.

Hva er en vannsellatrine?

Vannforseglende (eller helle-flush) latriner ligner liknende på enkle groplatriner, men i stedet for å ha et hukhull i dekkplaten, har de en grunn toalettpanne med vannforsegling. I den enkleste typen faller ekskrementer direkte ned i latrinegropen når pannen skylles med en liten mengde vann.

Hva er RCA-latrine?

RCA-latrinen består av en hukplate, laget av et ugjennomtrengelig materiale som sementbetong. … Det er en panne rett under platen som sitter på huk. Pannen mottar nattjorden.

Hva er typene latriner?

De mulige valgene er en enkeltgroplatrine, en groplatrine med plate, en VIP-latrine med plate, en dobbelgroplatrine eller et av økosansystemene, nemlig en Arborloo eller en Fossa Alterna.

Hva er hovedfordelen med vannsellatrin?

Fordeler: Når gropen er full, kan en ny graves ved siden av. Pannen må ikke fjernes, og kan settes inn i den nye gropen Ulempe: Den er dyrere enn en direkte grop og krever mer vann for å skylle faste stoffer ned i kloakkrøret. Det er to forskjøvede groper koblet til pannen med et mannhull.

Anbefalt: