Logo no.boatexistence.com

Er rackethale rekursjon?

Innholdsfortegnelse:

Er rackethale rekursjon?
Er rackethale rekursjon?

Video: Er rackethale rekursjon?

Video: Er rackethale rekursjon?
Video: Database Lesson #4 of 8 - Data Modeling and the ER Model 2024, Juli
Anonim

Tail-call-optimalisering Halerekursjon har spesiell status i Racket fordi kompilatoren legger merke til hale-anrop og optimerer dem. Vanligvis fører hvert kall til en funksjon, inkludert et rekursivt kall, til at et annet sett med argumenter blir lagret i en minneblokk k alt samtalestakken.

Er halen en rekursjon?

Hva er halerekursjon? En rekursiv funksjon er hale-rekursiv når et rekursivt kall er det siste som utføres av funksjonen. For eksempel er følgende C++-funksjonsutskrift hale-rekursiv.

Er OKaml-hale rekursiv?

OCaml Tail-rekursjon

Funksjonelle språk som OCaml er avhengige av heavily on rekursive funksjoner Slike funksjoner kan imidlertid føre til overforbruk av minne eller, når man håndterer store datasett, å stable overløp. Halerekursjon er en viktig kilde til optimalisering i slike tilfeller.

Er halen rekursiv iterativ?

En rekursiv halemetode er en måte å spesifisere en iterativ prosess. Iterasjon er så vanlig at de fleste programmeringsspråk gir spesielle konstruksjoner for å spesifisere det, kjent som loops.

Er quicksort-hale rekursivt?

a. TAIL- RECURSIVE-QUICKSORT gjør akkurat det QUICKSORT gjør; derfor sorterer den riktig. QUICKSORT og TAIL-RECURSIVE-QUICKSORT gjør samme partisjonering, og deretter kaller hver seg selv med argumentene A, p, q − 1. QUICKSORT kaller seg selv igjen, med argumentene A, q + 1, r.

Anbefalt: