Logo no.boatexistence.com

Skal jeg føre husmor på CV-en min?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg føre husmor på CV-en min?
Skal jeg føre husmor på CV-en min?

Video: Skal jeg føre husmor på CV-en min?

Video: Skal jeg føre husmor på CV-en min?
Video: Татарская кухня! Талкыш-келеве и золота лапша Зухры из Арска 2024, Kan
Anonim

Hvis CV-en din for hjemmeværende lister opp hjemmemoraktiviteter som er relatert til jobbmålet ditt, er det fornuftig å trekke oppmerksomheten til foreldreaktiviteter og prestasjoner. … For de fleste er det imidlertid best å unngå å inkludere foreldreskap som en faktisk jobb på CV-en.

Skal du inkludere hjemmeværende mamma på CV?

For noen hjemmeværende mødre betydde det å være hjemme med barna en pause i lønnet arbeid på heltid, men ikke en pause i lønnet arbeid. Hvis du har jobbet på kontrakts-, vikar- eller frilansbasis, er det absolutt relevant informasjon, og den bør inkluderes på CV-en din.

Hva bør en hjemmeværende ha på CV-en?

Hjemmemor/ledsager

  1. Opprettholdt poster.
  2. Utførte husholdningsoppgaver, som matlaging, rengjøring, vask av klær og oppvask og løpende ærend.
  3. Tilberedte måltider.
  4. Transportert klient til legebesøk.
  5. Byttet sengetøy, vasket og strøket tøy, og utførte husholdningsrengjøring.

Bør du sette husmor på CV?

I følge CV- og intervjuekspert Duncan Watt, hvis du har gjort noe som er relevant for karrieren din (en regnskapsfører som for eksempel blir kasserer for en lokal veldedig organisasjon mens du er uten jobb), you bør inkludere det på CVen din Men ellers, bare si at du er hjemmeværende, for det er ingen skam i det.

Hvordan setter du hjemmemor på en CV?

Du vil sannsynligvis lage en CV som inneholder informasjon om jobben(e) du hadde før du tok tid borte fra arbeidsstyrken. Behandle opplevelsen din som en hjemmeværende mor som en stilling du hadde. Gi den en tittel, inkluder datoer og skisser aktivitetene, ferdighetene og prestasjonene du har oppnådd i løpet av denne tiden.

Anbefalt: