Logo no.boatexistence.com

Hvor mye er en doubleton verdt i bridge?

Innholdsfortegnelse:

Hvor mye er en doubleton verdt i bridge?
Hvor mye er en doubleton verdt i bridge?

Video: Hvor mye er en doubleton verdt i bridge?

Video: Hvor mye er en doubleton verdt i bridge?
Video: When To Lead A Doubleton - FunBridge #18 - Let's Play Bridge 2024, Kan
Anonim

Short fargepoeng er en håndevalueringsmetode når du byr fargekontrakter. Den tildeler poeng til hver doubleton, singleton og void: Doubleton=1 poeng.

Hva betyr doubleton i bridge?

1. doubleton - (bridge) et par spillekort som er de eneste kortene i deres farge i hånden som deles ut til en spiller . bridge - hvilket som helst av ulike kortspill basert på whist for fire spillere.

Hva er en singleton verdt i bridge?

Hvis hånden din bare har to kort i en bestemt farge, er den verdt et ekstra poeng. Hvis den har en "singleton", bare ett kort i en bestemt farge, er det verdt to ekstra poeng. A "void, " ingen kort i en spesiell farge, er verdt tre poeng.

Hva er en singleton in bridge?

en 'singleton' er hvor hånden din bare har 1 kort i en farge; … en 'pass' i en farge er når du og partneren din har 8 eller flere kort i en farge; NB: Lang og kort fargepoeng kan ikke kombineres samtidig, bruk kun det ene eller det andre når du vurderer hånden din.

Hvordan teller du dummypoeng i bridge?

For å telle dummy-poeng:

1) Som alltid, telle HCP for æreskort (ess, konge, dronning, knekt) 2) Ikke tell poeng for lengde i dress. 3) Tell i stedet Dummy-poeng i andre sidefarger enn trumf – 4-5 poeng for a void, 2-3 pts for en singleton, 1 pts for a doubleton.

Anbefalt: