Logo no.boatexistence.com

Døde solnedgangen?

Innholdsfortegnelse:

Døde solnedgangen?
Døde solnedgangen?

Video: Døde solnedgangen?

Video: Døde solnedgangen?
Video: SUMMER GREECE. Beautiful sunset 2024, Juli
Anonim

Hun stirrer inn i motpartens øyne og forteller henne at det er over. Deretter lar hun henne krølle seg mot bakken og ser på hun dør i prinsesse Twilights armer.

Hvorfor ble Sunset Shimmer ond?

Sunset stjeler imidlertid kronen fra Twilight, tar den på seg og forvandler seg til en demonisk utseende bevinget humanoid på grunn av hennes ondskap i hjertet I denne formen blir Sunset rent ondskap. Med sine nye krefter planlegger hun å bruke dem og sin hær av sinnskontrollerte tenåringer for å erobre Equestria.

Hvor gammel er Sunset Shimmer nå?

Hvis vi antar at manken 6 er unge voksne, 20ish, i serien, vil solnedgang være sen 20 til 30. Litt gammelt for videregående, men utseende bak speilet gjenspeiler kanskje ikke riktig alder.

Blinker som Sunset Shimmer?

Han er en mannlig pegasus-vakt i Crystal Empire i Equestria og er en menneskelig tenåringselev som går på Canterlot High School i den alternative parallellverdenen. Han er kjærlighetsinteressen til Sci-Twi/Twilight Sparkle og den tidligere kjærlighetsinteressen til både Princess Twilight Sparkle og Sunset Shimmer.

Dør noen i min lille ponni?

Granny Smith - Død, antagelig av alderdom etter epilogen (Scarf overlevert til Applejack). Goldie Delicious - Død, antagelig av alderdom etter epilogen (Scarf gått i arv til Apple Bloom).

Anbefalt: