Logo no.boatexistence.com

Forbød fda backwoods?

Innholdsfortegnelse:

Forbød fda backwoods?
Forbød fda backwoods?

Video: Forbød fda backwoods?

Video: Forbød fda backwoods?
Video: 25 FDA Approved Drugs That Eventually Got Banned 2024, Kan
Anonim

Som en del av et aggressivt helsedirektiv for landet vårt, kunngjorde FDA torsdag at det vil begynne å forby sigarer med smak, (inkludert Backwoods, Swisher Sweets, Black and Milkds, flavored e-sigaretter og mer), så for de ivrige butte rullene - du må kanskje se etter nye metoder.

Hvorfor forbyr FDA backwoods?

FDA konfronterer helseulikhet

FDA ønsker å redusere tobakksbruk, den viktigste årsaken til dødsfall som kan forebygges i USA. Byrået utt alte at forbud mot mentol og sigarer med smak ville redusere antallet barn som begynner å røyke, og oppmuntre mentolrøykere til å slutte.

Hvilke tobakksprodukter blir forbudt?

U. S. helsemyndigheter kunngjorde en ny innsats torsdag for å forby mentolsigaretter. U. S. Food and Drug Administration sier at de er i ferd med å forby mentolsigaretter og sigarer med smak, basert på bevisene på produktenes avhengighet og skade.

Hvilken tobakk blir forbudt i Storbritannia?

Et forbud mot karakterisering av smaker i tobakksprodukter (inkludert mentol), som en del av EUs reviderte tobakksproduktdirektiv (eller TPD2), ble introdusert i Storbritannia i mai 2020. Smaker, spesielt mentol, appellerer til unge mennesker og blir feilaktig oppfattet som mindre skadelige.

Hvilken er den beste sigaretten i verden?

I 2021 var Marlboro det desidert mest verdifulle tobakksmerket i verden, med en merkeverdi på mer enn 35 milliarder amerikanske dollar.

Anbefalt: