Logo no.boatexistence.com

Forbød Epa bilmodifikasjoner?

Innholdsfortegnelse:

Forbød Epa bilmodifikasjoner?
Forbød Epa bilmodifikasjoner?

Video: Forbød Epa bilmodifikasjoner?

Video: Forbød Epa bilmodifikasjoner?
Video: EPA decision to not ban pesticide raises flags 2024, Kan
Anonim

Gatekjøretøy- biler, lastebiler og motorsykler-kan ikke konverteres til racerbiler i henhold til EPA. EPA har kunngjort at håndhevelse av høyytelsesdeler - inkludert superladere, tunere og eksossystemer - er en topp prioritet.

Hvorfor er EPA forbudt for bilmodi?

Ulovlig modifiserte kjøretøyer og motorer bidrar med betydelig overflødig forurensning som skader folkehelsen og hindrer innsats fra EPA, stammer, stater og lokale byråer for å planlegge for og oppnå luftkvalitet standarder.

Er bilmodi ulovlig nå?

De som modifiserer kjøretøy med det formål å kjøre dem, er for øyeblikket i fare for ikke å få lov til å gjøre det i henhold til gjeldende tolkning av Clean Air Act. The Recognizing the Protection of Motorsports Act (RPM) fra 2019 har blitt gjeninnført i Kongressen for avstemning og vurdering.

Hva gjør EPA med biler?

Californias forrige fraskrivelse ble godkjent av Obama-administrasjonen. Statens standarder for «avansert ren bil» krever at nye kjøretøyer som selges i California slipper ut 40 % færre klimagasser, for eksempel karbondioksid, innen 2025, sammenlignet med 2016-nivåene.

Hvorfor prøver de å gjøre bilmodi ulovlige?

EPA ønsker å gjøre det ulovlig for deg å bygge en racerbil i garasjen din. … EPA prøver i hovedsak å bruke Clean Air Act, loven som tillater dem å sette standarder for kjøretøyutslipp og krever at bilprodusenter inkluderer utslippskontrollenheter på kjøretøyene sine.

Anbefalt: