Logo no.boatexistence.com

Blir det nok en sesong med englebeats?

Innholdsfortegnelse:

Blir det nok en sesong med englebeats?
Blir det nok en sesong med englebeats?

Video: Blir det nok en sesong med englebeats?

Video: Blir det nok en sesong med englebeats?
Video: Jeg er bange for min far 2024, Kan
Anonim

Nei, det blir ingen andre sesong. Det er ikke mer historie enn den som ble utgitt. Key planlegger et spill basert på Angel Beats-serien.

Blir det en sesong 2 av Angel Beats?

Bortsett fra en OVA, er det ikke noe mer i det per nå. Vår beste gjetning er at i det usannsynlige scenariet med at animeen blir fornyet, kan utgivelsesdatoen for Angel Beats sesong 2 være en gang i 2021.

Møtes Kanade og otonashi igjen?

Scenen blekner til hvit rett før gutten tar kontakt med jenta. Dette er sannsynlig at Otonashi og Kanade møter hverandre igjen i den virkelige verden ettersom Otonashi ble bekreftet å ha reinkarnert tilbake til den virkelige verden av forfatteren.

Er Angel Beats en trist anime?

Angel Beats! er en annen som ofte rangerer høyt på " mest hjerteskjærende anime"-lister, med god grunn. Når selve rammen for en forestilling finner sted i skjærsilden, er det en god innsats at ting blir emosjonelle, og alle hjerter bør fortsette med forsiktighet.

Er alle i Angel Beats døde?

I tillegg, med alle som allerede er døde, unnfanget Maeda prangende kamper der stridende går helt ut uten frykt for døden. I følge Maeda er temaet for serien «liv», som i Angel Beats! er avbildet som en dyrebar og fantastisk ting, til tross for karakterene i Angel Beats!

Anbefalt: