Logo no.boatexistence.com

Kan moskusender snakke?

Innholdsfortegnelse:

Kan moskusender snakke?
Kan moskusender snakke?

Video: Kan moskusender snakke?

Video: Kan moskusender snakke?
Video: This Talking Musk Duck Learned to Swear Like Humans: ‘You Bloody Fool’ 2024, Kan
Anonim

For å komplisere det gamle ordtaket, en mannlig moskusand ved navn Ripper kunne snakke som et menneske-eller i det minste lærte han å etterligne noen få utvalgte ord. … Den nye analysen legger moskusender til et lite antall dyr som er i stand til å imitere menneskelig tale.

Hva slags and kan snakke?

australske moskusender kan imitere lyder, inkludert menneskelig tale, med en fugl som gjentatte ganger sier «du forbanna tosk», ifølge en ny studie.

Kan en and lære å snakke?

Australske ender viser at de kan etterligne menneskelig tale ved å ta opp banning: "Din forbannede tosk!" Australske moskusender har nettopp sluttet seg til - som inkluderer papegøyer, delfiner, elefanter, hvaler og mer - av dyr som kan lære å snakke, takket være et opptak fra 1987.

Flyver moskusender?

De flyr sjelden: avgang gjøres med vanskeligheter, og landing er en klønete, lavvinklet affære uten forsøk på å senke føttene. Men ved behov flyr moskusender raskt og over lange avstander, med raske, grunne vingeslag.

Hermer ender?

Ikke mange dyr er i stand til å lære vokaliseringer. Papegøyer, kolibrier og noen sangfugler kan. "Vokallæring er en sjelden og spesiell egenskap, så det gjør denne anda spesielt spesiell," forteller Carel ten Cate ved Leiden University i Nederland til New Scientist. …

Anbefalt: