Logo no.boatexistence.com

Fungerer plasmapenner?

Innholdsfortegnelse:

Fungerer plasmapenner?
Fungerer plasmapenner?

Video: Fungerer plasmapenner?

Video: Fungerer plasmapenner?
Video: Hvordan fungerer solceller? - EasyGreen 2024, Kan
Anonim

Ja! Plasma pennbehandlinger resulterer i permanent oppstramming av den løse huden din. Imidlertid vil huden din fortsette å eldes og reagere på miljø- og livsstilsfaktorer, så det er sannsynlig at du vil trenge fremtidige behandlinger.

Hva kan gå g alt med plasmapenn?

Dårlige resultater fra plasmapenn

Mange pasienter vil også ha pigmenteringsproblemer i form av enten lyse eller mørke flekker Brannskader fra en plasmapenn kan også føre til arrdannelse. Så i stedet for å redusere skumle eller løs hud, kan Plasma Pen-pasienter sitte igjen med verre skade enn de opprinnelig ønsket å behandle.

Hvor lang tid tar det å se resultater fra plasmapenn?

Plasmapennbehandling er gaven som fortsetter å gi, og i tillegg til den umiddelbare foryngelsen, løftingen og oppstrammingen du sannsynligvis vil oppleve, kan det ta 8 til 12 uker for den fulle effekten av behandlingen din skal sees.

Fungerer plasmapenner til hjemmet?

Noen nettsteder kan selge penner som hevder at du kan utføre plasmafibroblastbehandling hjemme. Dette er aldri en god idé. Det finnes ingen kontroller for hvordan disse pennene er laget, og de har potensial til å forårsake betydelig skade, for eksempel ansiktsbrann.

Hva er fordelene med plasmapenn?

Fordeler med plasmapenn

  • Forbedre og lysne opp hudtonen, slapphet og tekstur.
  • Stram opp løs hud.
  • reduser, blås opp og fyldige linjer og rynker dramatisk.

Anbefalt: