Logo no.boatexistence.com

Hvor kommer begrepet posterize fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kommer begrepet posterize fra?
Hvor kommer begrepet posterize fra?

Video: Hvor kommer begrepet posterize fra?

Video: Hvor kommer begrepet posterize fra?
Video: Почему Новгород называли Господином, а Киев Матерью городов Русских? 2024, Kan
Anonim

Posterized er nordamerikansk slang avledet fra en handling i basketballspillet, der den offensive spilleren "dunker" over en forsvarsspiller i et skuespill som er spektakulært og atletisk nok til å garantere reproduksjon i en trykt plakat.

Hva er posterize NBA?

(posteriz) For å redusere antall farger i et bilde, endre en kontinuerlig tonegradering til flere områder med færre toner, med brå endringer fra en tone til en annen. (basketball, slang): Å score en slam dunk ved å hoppe over en annen spiller.

Hva er meningen med posterize?

transitivt verb. 1a: å skrive ut eller vise (et bilde, for eksempel et fotografi) med et begrenset antall toner eller farger på en måte som antyder eller passer til en plakat. Du kan også gå vill med Equalizers avanserte moduser-poster bildet, endre det til negativt, gjør det svart-hvitt … -

Hva er Posterizing et bilde?

b: den visuelle effekten som produseres når et bilde (som et trykk eller fotografi) har et begrenset antall toner eller farger i stedet for graderinger av tone og farge. Jeg la merke til posterisering ( tendensen til plutselig skifter i farge og skyggelegging der de skal være gradvis) i én tegning. -

Kan en belastning kalles på en dunk?

Defensive spillere kan ikke ta anklager når de er i det begrensede området Det spiller ingen rolle om føttene deres er plantet og de står stille. … Det begrensede området beskytter offensive spillere fordi det allerede er begrenset plass til å lande trygt når de forsøker en dunk eller layup.

Anbefalt: