Logo no.boatexistence.com

Er shogun kokekar trygt?

Innholdsfortegnelse:

Er shogun kokekar trygt?
Er shogun kokekar trygt?

Video: Er shogun kokekar trygt?

Video: Er shogun kokekar trygt?
Video: The Truth About Non-Stick Pans: Ceramic vs. Teflon 2024, Kan
Anonim

Forbrukere i dag vil ha et kokekar som ikke kleber seg fast som er PFOA-fritt. … non-stick-belegget som brukes av Shogun oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene og kvalitetssikringen og overholder EU- og internasjonale forskrifter med hensyn til bruk av matkontakt.

Hva er Shogun kokekar laget av?

SHOGUN GRANITE PLUS er 9-lags systemets førsteklasses serie med kokekar i støpt aluminium. Tritanium Ultra Plus som er 5-lags non-stick belegg som er forsterket med keramikk og granitt for å gi langvarig matglede.

Er Shogun Tritanium kokekar trygt?

Shogun Granite Plus kokekar overholder de store amerikanske Food and Drug Administration, LFGB (Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetzbuch) og europeiske standarder for bruk av matkontakt. Tritanium Ultra Plus er produsert av den største sveitsiske non-stick-produsenten.

Er LA Gourmet Shogun trygt?

La Gourmet Shogun gir deg forsikringen om sikkerhet og en garanti for fint utformede kokekar som gir bekvemmelighet og sunn matlaging. Denne kolleksjonen har også et 7-lags belegg laget av Tritanium fra Sveits som oppfyller høyeste sikkerhetsstandard og kvalitetssikring. … Kokekaret er klart til bruk.

Er Shogun Granite trygt?

Non-stick og trygt å lage mat uten å bekymre deg for skadelige kjemikalier. Jeg elsker den siden den har fem lag med non-stick-belegg, og derfor er det trygt å tilberede all mat uten bekymringer om skadelige forbindelser kommer inn i maten under tilberedning.

Anbefalt: