Logo no.boatexistence.com

Kan jeg drikke vannet i Windhoek?

Innholdsfortegnelse:

Kan jeg drikke vannet i Windhoek?
Kan jeg drikke vannet i Windhoek?

Video: Kan jeg drikke vannet i Windhoek?

Video: Kan jeg drikke vannet i Windhoek?
Video: Кемпинг в СНЕГУ - Лагерь искупления NARNIA 2024, Kan
Anonim

I byer som Swakopmund, Walvis Bay og Windhoek, anses vannet som "kan være trygt å drikke" fordi vannet er klorert. Dette betyr at lokalbefolkningen kan drikke vann fra springen uten problemer. … coli er tilstede i vannet. Denne bakterien kan forårsake diaré til nye besøkende.

Kan du drikke vann fra springen i Namibia?

Kan jeg drikke vann fra springen i Namibia? Vann fra springen renses på hoteller, hytter og andre offentlige steder, så det er trygt å drikke. Hvis du er bekymret for å drikke vann fra springen, er flaskevann tilgjengelig for kjøp i hele Namibia.

Hvor bør du ikke drikke vannet?

I følge disse kartene er Brasil, Mexico, Argentina, Russland, Kina eller Marokko blant de 187 landene hvor besøkende bør unngå å drikke vann fra springen. Vannet i disse landene er ikke nødvendigvis utrygt, men kan forårsake ubehag hvis kroppen vår er uvant.

Kan du drikke vannet i Muscat?

Muscat: Å drikke Omans springvann er trygt, og det er usannsynlig at det vil skade de som drikker det, har en høytstående tjenestemann fra Sultanatets vannregulerings- og overvåkingsmyndighet sagt. … Det er spesialister ved myndigheten som jobber med å skaffe trygt vann til folk.

Er Windhoek Namibia trygt?

Windhoek er ikke veldig trygt; kriminaliteten er høy. Den største bekymringen er tyveri, hacking og bilkapring. Når du er i denne byen, bør du være spesielt forsiktig og alltid overvåke tingene dine. Pass deg for folk som tilbyr eller ber om din hjelp.

Anbefalt: