Logo no.boatexistence.com

Hva er en gjærende crock?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en gjærende crock?
Hva er en gjærende crock?

Video: Hva er en gjærende crock?

Video: Hva er en gjærende crock?
Video: Die Geheimnisse von Hefewasser - die ganze Story über Wildhefe - was ihr bisher noch nicht wusstet 2024, Kan
Anonim

En gjæringskrott, også kjent som en gärtopf crock eller Harsch crock, er en crock for gjæring. Den har en renne i kanten som deretter fylles med vann slik at når toppen settes på dannes det en luftsluse som hindrer at maten inni blir ødelagt på grunn av utvikling av overflatemugg.

Hva kan du gjære i en krukke?

Sylteagurk, hel løk, maiskolber og andre grønnsaker kan alle gjæres i krukken din og kan få deg til å bestemme hvilken størrelse kruka du skal kjøpe. Se Ferment Your Vegetables: A Fun and Flavorful Guide to Making Your Own Pickles, Kimchi, Kraut, and More, av Amanda Feifer for noen oppskrifter uten surkål.

Trenger gjæringen å være full?

Hvis du gjærer for første gang, vil du kanskje ikke investere i forberedelsestiden og ingrediensene for å fylle en full 5 eller 10 liters gjæring. Og den gode nyheten er, du trenger ikke! Du kan absolutt gjøre en mindre mengde ingredienser som en prøvekjøring.

Hva er en vannselkrock?

En vannforseglet krukke er best stil gjæringskrott Etter min mening, skjevheter til side … … Etter at en vannforseglet krukke er pakket, plasseres to halvsirkelvekter inn i crock for å holde gjæringen nedsenket. Deretter settes lokket i en åpen vollgrav som deretter fylles med vann.

Hva bruker du en steintøyskrukke til?

Våre konserverende krukker kan også brukes til hverdagslige formål, for eksempel pantryoppbevaring og kjøkkenbeholdere De er perfekte for oppbevaring av potpurri, godteri, blader, kjøkkenutstyr, kokebøker, penner, blyanter og/eller stearinlys. Noen av dem er til og med størrelsesegnede for å brukes som kjæledyrmatere.

Anbefalt: