Logo no.boatexistence.com

Hvilken størrelse er en basketball?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken størrelse er en basketball?
Hvilken størrelse er en basketball?

Video: Hvilken størrelse er en basketball?

Video: Hvilken størrelse er en basketball?
Video: How do NBA players get perfect shooting form? 2024, Kan
Anonim

Størrelse 7 (29,5 eller 75 cm) er den offisielle størrelsen på alle basketball for voksne, egnet for mannlige basketballspillere i alderen 13 år og over.

Hvilken størrelse er en størrelse 7 basketball?

Størrelse 7. Basketballer i størrelse 7 måler 29.5” i omkrets og har en standardvekt på 22 oz. Basketballer i størrelse 7 er standard ballstørrelse for de fleste profesjonelle basketballforeninger for menn, samt basketballligaer for menn på college og videregående skoler.

Hvilken størrelse basketball bør en 10-åring bruke?

Størrelse 5 27,5” 17 oz Gutter og jenter i alderen 9–11 år. Dette er standard ungdomsbasketball du finner i de fleste butikker. Størrelse 4 25,5” 14 oz Gutter og jenter i alderen 5-8 år. Størrelse 3 22” 10 oz Gutter og jenter i alderen 4-8 år.

Hva er australsk basketballstørrelse?

Blandede basketballkonkurranser over hele Australia bruker size 7 balls De fleste hentekamper rundt Australia bruker størrelse 7 baller. Noen treningsleirer bruker vektede baller som er tyngre enn din offisielle basketball i størrelse 7, men disse brukes kun til trening og brukes ikke i konkurranser.

Er størrelse 7 en full størrelse basketball?

29,5" basketball blir også referert til som "offisiell størrelse" eller "størrelse 7" basketball. Herreligaer som NBA, college og high school bruker 29,5" basketball. For gutter bør en 29,5" basketball brukes for alderen 15+.

Anbefalt: