Logo no.boatexistence.com

Når er neste wipe?

Innholdsfortegnelse:

Når er neste wipe?
Når er neste wipe?

Video: Når er neste wipe?

Video: Når er neste wipe?
Video: Camila Cabello - Shameless (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Siste sletting fant sted 30. juni, da patch 0.12. 11 ble løslatt. Siden Tarkov-sykluser vanligvis varer i omtrent seks måneder, kommer vi sannsynligvis ikke til å se en ny Escape From Tarkov-tørke før sent desember 2021.

Hvor ofte tørkes Tarkov?

Wipes forekommer vanligvis hver sjette måned og faller vanligvis sammen med utgivelsen av større oppdateringer til spillet. For den kommende Tarkov-oppdateringen 0.12. 11, antas det at neste oppdatering vil inkludere en utvidelse av fabrikkkartet, med en overh alt layout og en helt ny sjef.

Blir det en ny Tarkov-tørke?

Den siste slettingen i EFT skjedde sist 24. desember 2020, under ankomsten av bane 0.12. 9. Tørkeplanen er vanligvis basert på historiske data, og det er trygt å si at det kan skje hver sjette eller tiende måned.

Hva klokka er Tarkov-serviet?

Escape from Tarkov-tørketiden forventes å starte rundt 8am BST, eller 10am MSK.

Vil EFT ha servietter etter utgivelsen?

Siden den siste ble utført i desember 2020, ville den neste Tarkov-tørkingen måtte implementeres om én til tre måneder … Den neste Tarkov-tørkingen kommer med oppdatering 0.13, og som vil bli utgitt om tre måneder. Serverne utsettes ikke for en sletting med oppdatering 0.13, men med 12.12 (antatt nummer)

Anbefalt: