Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer skredfotodiode?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer skredfotodiode?
Hvordan fungerer skredfotodiode?

Video: Hvordan fungerer skredfotodiode?

Video: Hvordan fungerer skredfotodiode?
Video: Avalanche Photo Diode Basics, Principle, Structure, Working, Electric Field, Advantage & Disadvantag 2024, Kan
Anonim

Avalanche photodiode working principle. Skredsammenbrudd finner sted når dioden utsettes for høy reversspenning Reversforspenningen øker det elektriske feltet over utarmingslaget. Innfallende lys kommer inn i p+-området og blir videre absorbert i det høyresistive p-området.

Hvordan fungerer fotodioden?

En fotodiode er en PIN-struktur eller p–n-kryss. Når et foton med tilstrekkelig energi treffer dioden, skaper det et elektron–hull-par Denne mekanismen er også kjent som den indre fotoelektriske effekten. … Dermed beveger hull seg mot anoden, og elektroner mot katoden, og det produseres en fotostrøm.

Hva er driftsprinsippet for en APD?

APD (skredfotodiode) er en høyhastighets, høyfølsom fotodiode som internt multipliserer fotostrømmen når omvendt spenning påføres Den interne multiplikasjonsfunksjonen referert til som skredmultiplikasjonsfunksjoner høy lysfølsomhet som muliggjør måling av lyssignaler på lavt nivå.

Hva er funksjonen til skreddioden?

En skreddiode er en ensartet halvlederenhet spesialdesignet for å fungere i omvendt sammenbruddsregion. Disse diodene brukes som avlastningsventiler som brukes for å kontrollere systemets trykk for å beskytte elektriske systemer mot overskuddsspenninger Symbolet på denne dioden er det samme som Zener-dioden.

Hva er fordelene med skredfotodiode?

Fordeler med skredfotodiode:

Inkluderer et høyere nivå av følsomhet . Høy ytelse . Rask responstid.

Anbefalt: