Logo no.boatexistence.com

Er humphreys trollhassel bra mot akne?

Innholdsfortegnelse:

Er humphreys trollhassel bra mot akne?
Er humphreys trollhassel bra mot akne?

Video: Er humphreys trollhassel bra mot akne?

Video: Er humphreys trollhassel bra mot akne?
Video: AFN Humphreys - Radio Around the Region - Foreign Area Officer 2024, Juni
Anonim

Heksehassel har mange fordeler for huden, inkludert lindring av betennelser, oppstramming av porene og hjelp mot barberhud. Det kan også hjelpe med å redusere akne, siden det kan rense huden din for overflødig olje.

Er Humphreys trollhassel bra for huden?

Så sammen med å bekjempe glans midt på dagen, er Humphreys sertifiserte trollhassel-tonere skånsomt rengjør, beroliger og pleier alle hudtyper, og takler også uønsket rødhet, fint linjer og ujevn hudtone.

Kan heksehassel gjøre akne verre?

Kan heksehassel gjøre akne verre? Ja, det kan Hvis huden er for tørr, er en bivirkning at du kan oppleve en økning i urenheter på grunn av at talgkjertlene overproduserer olje som kompensasjon. Akne kan også forverres hvis trollhassel ikke passer for huden din og forårsaker ytterligere hudirritasjon.

Er heksehassel bra mot kviser og kviser?

Selv om visse typer akne (som cyster og pustler) er inflammatoriske, kan trollhassel muligens være til nytte for ikke-inflammatorisk akne (huormer og whiteheads). Ideen bak trollhassel for aknebehandling er at det kan virke snerpende ved å tørke ut akneflekkene dine, omtrent som andre OTC-behandlinger.

Hvorfor bør du ikke bruke heksehassel?

Selv om heksehassel kan forbedre fet hud i starten, advarer Dr. Chwalek om at ingrediensen kan skade barrierefunksjonen til huden over tid hvis den brukes i overkant Hun forklarer også at en av antioksidantkomponentene til heksehassel inkluderer naturlig forekommende polyfenoler, eller tanniner, som kan tørke ut huden for mye.

Anbefalt: