Logo no.boatexistence.com

Når er integrand null?

Innholdsfortegnelse:

Når er integrand null?
Når er integrand null?

Video: Når er integrand null?

Video: Når er integrand null?
Video: Integration and the fundamental theorem of calculus | Chapter 8, Essence of calculus 2024, Kan
Anonim

Hvis du mener ∫ba0dx, er det lik null. Dette kan sees på en rekke måter. Intuitivt er arealet under grafen til nullfunksjonen alltid null, uansett hvilket intervall vi valgte for å evaluere det.

Hva er antiderivative null?

Når vi snakker om ubestemte integraler, er integralet av 0 bare 0 pluss den vanlige vilkårlige konstanten, dvs. derivert. / | | 0 dx=0 + C=C | / Det er ingen motsetning her. …

Hva er dobbeltintegralet av 0?

Det doble integralet forteller deg å summere alle funksjonsverdiene til x2−y2 over enhetssirkelen. Å få 0 her betyr at enten eksisterer ikke funksjonen i den regionen ELLER den er perfekt symmetrisk over den.

Hvorfor er integralet til 0 en konstant?

Til å begynne med har vi, integralet av 0 er C, fordi den deriverte av C er null. C representerer en konstant. … Tenk på en funksjon, f(x)=K der K er en hvilken som helst konstant på settet med reelle tall. Når du skiller f(x) med hensyn til x får vi 0.

Kan jeg integrere null?

Hvis du mener ∫ba0dx, er det lik null … Intuitivt er arealet under grafen til nullfunksjonen alltid null, uansett over hvilket intervall vi velger å vurdere det. Derfor bør ∫ba0dx være lik 0, selv om dette ikke er en faktisk beregning. Legg merke til den deriverte av en konstant funksjon ddxC=0.

Anbefalt: