Logo no.boatexistence.com

Hvordan kan jeg bruke epsom s alt?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kan jeg bruke epsom s alt?
Hvordan kan jeg bruke epsom s alt?

Video: Hvordan kan jeg bruke epsom s alt?

Video: Hvordan kan jeg bruke epsom s alt?
Video: How To Cure Plantar Fasciitis FAST & FOREVER [Heel Pain & Heel Spurs] 2024, Kan
Anonim

Men den vanligste bruken av Epsom-s alt er i bad, der det ganske enkelt løses opp i badevann. Imidlertid kan den også påføres huden din som kosmetikk eller tas gjennom munnen som magnesiumtilskudd eller avføringsmiddel. Epsom-s alt løses opp i vann og kan derfor tilsettes i bad og brukes som kosmetikk.

Hva kan Epsom-s alt brukes til?

En av de vanligste bruksområdene for Epsom-s alt er å behandle kroppssmerter Magnesium og andre forbindelser absorberes i huden din og virker for å lindre smerter forårsaket av spenninger og betennelse. Epsom s alt trekker giftstoffer fra kroppen din for å lindre hevelser, forstuinger og blåmerker.

Når bør du ikke bruke Epsom-s alt?

Ikke bruk magnesiumsulfat som avføringsmiddel uten medisinsk råd hvis du har: sterke magesmerter, kvalme, oppkast, perforert tarm, tarmobstruksjon, alvorlig forstoppelse, kolitt, giftig megakolon eller en plutselig endring i avføringsvaner som har vart i 2 uker eller lenger.

Hvordan bruker du Epsom-s alt?

Det kan tas gjennom munnen med vann i henhold til instruksjonene på pakken. Voksne anbefales vanligvis å ta 2–6 teskjeer (10–30 gram) Epsom-s alt om gangen, oppløst i minst 237 ml vann og konsumert umiddelbart. Du kan forvente en avføringseffekt i løpet av 30 minutter til 6 timer.

Er det OK å drikke Epsom-s alt?

For mange mennesker er å drikke Epsom-s alt generelt trygt Men de med nyresykdom eller hjertesykdom, gravide kvinner og barn bør ikke spise det. En person bør snakke med legen sin hvis de er usikker på å drikke Epsom-s alt. Folk kan bruke Epsom-s alt som et avføringsmiddel for å behandle forstoppelse.

Anbefalt: