Logo no.boatexistence.com

Hvor kom biddy fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kom biddy fra?
Hvor kom biddy fra?

Video: Hvor kom biddy fra?

Video: Hvor kom biddy fra?
Video: Чимаманда Адичи: Опасность единственной точки зрения 2024, Juli
Anonim

Biddy, som en nedverdigende betegnelse på en gammel kvinne, er spilt inn på 1700-tallet. Det kommer fra et kallenavn for det populære irske fornavnet Bridget, opprinnelig brukt til å henvende seg til kvinnelige tjenere. Biddy ble et navn på en slags masete, eldre kvinne som hadde den irriterende vanen å stikke nesen i saker der den ikke hørte hjemme.

Hvor oppsto begrepet Biddy?

Biddy, som en nedverdigende betegnelse på en gammel kvinne, er spilt inn på 1700-tallet. Det kommer fra et kallenavn for det populære irske fornavnet Bridget, opprinnelig brukt for å henvende seg til kvinnelige tjenere Biddy ble et navn på en slags masete, eldre kvinne som hadde den irriterende vanen å stikke nesen. i saker der det ikke hørte hjemme.

Hva er Biddy-slang for?

flertallsbud. Definisjon av buddy (Oppføring 2 av 2) 1: en innleid jente eller renholder. 2 vanligvis nedsettende: kvinne spesielt: en eldre kvinne.

Hva betyr uttrykket old biddy?

The Collins American Dictionary definerer biddy som en uformell betegnelse for «en kvinne; spesielt en eldre kvinne (vanligvis gammel biddy) betraktet foraktelig som irriterende, sladret osv.»

Hva er en biddy i England?

biddy på britisk engelsk

(ˈbɪdɪ) substantivOrdformer: flertall - dies . uformelt, nedsettende . en kvinne, spesielt en gammel sladder eller forstyrrende . Ordopprinnelse.

Anbefalt: