Logo no.boatexistence.com

Vil du unne deg lunsj?

Innholdsfortegnelse:

Vil du unne deg lunsj?
Vil du unne deg lunsj?

Video: Vil du unne deg lunsj?

Video: Vil du unne deg lunsj?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Når folk sier «jeg unner deg…» gjør de en vennlig gest. Vanligvis tilbyr de å betale for noe, men de kan tilby noe som ikke krever å bruke penger. Nedenfor er noen eksempelsetninger med godbit + noen + til: I'll treat you to lunch.

Hva betyr behandle deg?

Behandler: noe godt, det gjør deg glad "Jeg skal behandle deg." er som "Jeg vil gi deg noe godt/jeg vil gjøre noe som gjør deg glad. "

Hvordan bruker du behandle i en setning?

Hun behandler hesten grusomt. De behandlet meg som et familiemedlem. Jeg ble behandlet som en dronning. Foreldrene mine behandler meg fortsatt som et barn.

Hva vil det si å behandle noen?

å handle eller oppføre seg mot (en person) på en bestemt måte: å behandle noen med respekt. å vurdere eller betrakte på en spesifisert måte, og behandle deretter: å behandle en sak som uviktig. å håndtere (en sykdom, pasient osv.) for å lindre eller kurere.

Hvordan takker du noen for en godbit?

Takk for at du tok meg med til lunsj på [restaurantnavn]. Jeg er takknemlig for vennskapet vårt og hadde det gøy til lunsj. Det var en fin godbit for meg, og det gjorde dagen min. Jeg ble veldig overrasket over at du tok meg med på lunsj!

Anbefalt: