Logo no.boatexistence.com

Når er ektopiske hjerteslag farlige?

Innholdsfortegnelse:

Når er ektopiske hjerteslag farlige?
Når er ektopiske hjerteslag farlige?

Video: Når er ektopiske hjerteslag farlige?

Video: Når er ektopiske hjerteslag farlige?
Video: What are ectopic beats and are they harmful? 2024, Kan
Anonim

Ektopiske hjerteslag er vanligvis ikke en grunn til bekymring, og de kan oppstå uten kjent årsak Til tross for hoppet eller lagt til, fungerer hjertet norm alt. Folk kan bli bekymret hvis de føler at hjerteslag hopper. Men det er ikke et tegn på et alvorlig problem.

Når bør jeg være bekymret for ektopisk hjerteslag?

Som de fleste årsaker til hjertebank, er ektopiske slag vanligvis harmløse og betyr ikke at du har en alvorlig hjertesykdom. De krever vanligvis ingen behandling med mindre de forekommer veldig ofte eller er svært alvorlige. Hjertebank og ektopiske slag er vanligvis ikke noe å bekymre seg for Årsaken er ofte ukjent - eller 'idiopatisk'.

Hvor mange ektopiske hjerteslag er norm alt?

Tidligere studier tyder på at opptil 100 ventrikulære ektopiske slag i løpet av en 24-timers periode (24-timers Holter-monitor) er innenfor normale grenser.

Kan ektopiske slag skade hjertet ditt?

Selv om symptomene på at hjertet mangler et slag eller en dunking i brystet kan være ubehagelige eller forårsake angst, indikerer de ingen problemer med hjertet, og de ekstra slagene vil norm alt ikke forårsake enhver skade på hjertet ditt Vanligvis vil en kliniker diagnostisere et ektopisk slag ut fra det du har fort alt dem.

Hvor mange ektopiske slag er for mange?

Overdreven atriell ektopisk aktivitet ble definert som ≥30 PAC per time eller en enkelt kjøring på ≥20. Over en median oppfølgingsperiode på 76 måneder ble det funnet at overdreven PAC var assosiert med en >60 % økning i risikoen for død eller hjerneslag, og en 2,7 ganger økning i utviklingen av AF.

Anbefalt: