Logo no.boatexistence.com

Hva er en trykkkompenserende drypper?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en trykkkompenserende drypper?
Hva er en trykkkompenserende drypper?

Video: Hva er en trykkkompenserende drypper?

Video: Hva er en trykkkompenserende drypper?
Video: What are the main benefits of pressure compensating drippers? 2024, Kan
Anonim

Pressure Compensating, eller PC, er et begrep som brukes for å beskrive en emitter som opprettholder samme effekt ved varierende vanninntakstrykk. Derfor kompenserer PC-dryppemittere for ujevnt terreng, lengde på tilførselsrør og varierende innløpsstrømmer.

Trenger jeg trykkkompenserende emittere?

En trykkkompenserende drypper vil levere samme mengde vann til hver plante uavhengig av trykkendringer gjennom dryppvanningssystemet. … Hvis systemet ditt bruker lange løp med rør eller installert over terreng som har høydeendringer, anbefaler vi en trykkkompenserende dryppsender.

Hva gjør trykkkompenserende drypper?

PC-emittere leverer en nøyaktig mengde vann uavhengig av endringer i trykk på grunn av lange rader eller endringer i terreng. Inne i emitteren er det en fleksibel membran som regulerer vannstrømmen og har en tendens til å spyle ut partikler fra systemet (selvskyllende). …

Er drypptapetrykkkompenserende?

Aqua-Traxx PC-drypptape er et tynnvegget produkt med lavflytemittere og en unik PC (trykkkompenserende) evne. Et utmerket valg for dryppvanning for vanning av avlinger i skrånende, kupert eller flatt terreng.

Hvorfor drypper ikke dryppene mine?

Hvorfor drypper ikke dryppene mine? A. Hvis du bruker trykkkompenserende drypper, kan det være at trykket er for lavt. PC-dryppere er designet for å åpne ved et innstilt trykk (omtrent 5 - 15 PSI) som varierer etter type drypper.

Anbefalt: