Logo no.boatexistence.com

Vil diagnosen ha en sesong nummer to?

Innholdsfortegnelse:

Vil diagnosen ha en sesong nummer to?
Vil diagnosen ha en sesong nummer to?

Video: Vil diagnosen ha en sesong nummer to?

Video: Vil diagnosen ha en sesong nummer to?
Video: Whitney Houston - I Will Always Love You (Official 4K Video) 2024, Kan
Anonim

Foreløpig det er ingen offisiell bekreftelse på at det vil komme en ny serie Diagnosis tilbake til Netflix Men, som nevnt, fortsetter Lisa å jobbe med New York Times-sp alten (som kan sees her) og derfor er det mange saker som kan være fokus for sesong 2.

Hva skjedde med Sadie på diagnosen?

Hun lider av en sjelden hjernesykdom som gjør at hun får flere anfall per dag. Historien hennes ble først omt alt i Times' sp alte 11. oktober 2018. "Sadies anfall reagerer ikke på medisiner i det hele tatt," forklarer Gonzalez i episoden.

Vil det bli en sesong 2 med hundeintervensjon?

Den første sesongen har bare seks episoder, så fans av serien lurer kanskje på når de kan se flere transformative reiser. Når dette skrives har Netflix ennå ikke bestilt en andre sesong for Canine Intervention, og fremtiden til showet er kanskje ikke så enkel som man i utgangspunktet skulle anta.

Hvorfor er hundeintervensjon kontroversiell?

Den nye dokumentserien Canine Intervention har møtt litt kontrovers, med noen hundetrenere og eiere som mener at den fremmer dyremishandling og hard trening. … Jas Leverette, Oakland hundetrener, har mange triks i ermet.

Hvor mange episoder er det i hundeintervensjon?

Canine Intervention (Canine Academy) er et amerikansk origin alt TV-program/realityprogram fra Netflix med 6 episoder på omtrent 35 minutter hver.

Anbefalt: