Logo no.boatexistence.com

Hvordan rydde opp i dørhammer i messing?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan rydde opp i dørhammer i messing?
Hvordan rydde opp i dørhammer i messing?

Video: Hvordan rydde opp i dørhammer i messing?

Video: Hvordan rydde opp i dørhammer i messing?
Video: How To Clean Brass Hardware 2024, Kan
Anonim

Den lakkferdige overflaten skal kun rengjøres med et mildt rengjøringsmiddel i varmt vann med en myk klut. Dørhammeren kan bløtlegges i vannvaskemiddelblandingen og deretter forsiktig gnides ren med den myke kluten.

Hvordan rengjør du dårlig anløpet messing?

Kombiner saften av en halv sitron med en teskje natron og rør til det blir en pasta. Påfør pastaen med en myk klut. Hvis anløpet er tungt, la stykket sitte med pastaen på i 30 minutter. Skyll med varmt vann og tørk.

Hvordan rengjør du en gammel dørhammer?

For å rengjøre en dørhammer i krom, bløtlegg den i varmt såpevann og gni den forsiktig ren med en myk klut eller ikke-slipende svampMens du rengjør, skyll kluten eller svampen ofte for å fjerne skitten som har begynt å løsne og løsne seg fra dørhammeren.

Hvordan rengjør du anløpte messingdørknapper?

Ta en skål og mål opp i en spiseskje mel, en med s alt og en med eddik Bland den grundig til den blir til en pasta, og gni den deretter på overflaten av messing eller kobber. Vi selger nå mikrofiberklutene du bruker. La det stå i et par minutter, og vask det deretter av med varmt såpevann.

Rengjør WD 40 messing?

Vi liker å bruke WD-40. Det er ikke bare veldig enkelt å bruke, men er også raskt og veldig effektivt. Alt du trenger å gjøre er å belegge gull- og messinglampen med et lag WD-40, som er en flott å rengjøre messing og la den sitte i ca. 15-30 minutter. Ta en ren klut og gni lampen i sirkulære bevegelser, tørk og poler den opp.

Anbefalt: