Logo no.boatexistence.com

Hva er underklassifisering i medisinske termer?

Innholdsfortegnelse:

Hva er underklassifisering i medisinske termer?
Hva er underklassifisering i medisinske termer?

Video: Hva er underklassifisering i medisinske termer?

Video: Hva er underklassifisering i medisinske termer?
Video: Medical Terminology | The Basics and Anatomy | Practice Problems Set 1 2024, Kan
Anonim

Underklassifisering. Underklassifiseringen følger underkategorien (se "Subcategory") i ICD-koder. Underklassifiseringen utvider underkategorien ytterligere, og gir tilleggsinformasjon om manifestasjonen, alvorlighetsgraden eller plasseringen av skaden eller sykdommen.

Hva er kategori og underkategori i medisinsk koding?

Kategorier er tre tegn. En kategori med tre tegn som ikke har ytterligere underinndeling, tilsvarer en kode og kan rapporteres som sådan. Underkategorier er enten fire eller fem tegn. Koder kan ha tre, fire, fem, seks eller syv tegn.

Hva er universelle medisinske alfanumeriske koder?

AAPC, tidligere kjent som American Academy of Professional Coders, beskriver medisinsk koding som "transformasjonen av helsetjenesters diagnose, prosedyrer, medisinske tjenester og utstyr til universelle medisinske alfanumeriske koder." Kodene er fra transkripsjon av legens notater, laboratorie- og radiologiske resultater eller …

Hvor mye tjener en medisinsk koder?

Lønnen varierer for medisinsk kodere, avhengig av hvor du jobber. I 2018 var medianlønnen for en medisinsk koder mellom $35, 520 og $43, 470.

Hva er koder i medisinske termer?

Teknisk er det ingen formell definisjon for en kode, men leger bruker ofte begrepet som slang for en hjerte-lungestans som skjer med en pasient på et sykehus eller en klinikk, som krever et team av leverandører (noen ganger k alt et kodeteam) for å skynde seg til det spesifikke stedet og starte øyeblikkelig gjenopplivningsforsøk.

Anbefalt: