Logo no.boatexistence.com

Hvem er ic-nummeret?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er ic-nummeret?
Hvem er ic-nummeret?

Video: Hvem er ic-nummeret?

Video: Hvem er ic-nummeret?
Video: Eric Prydz – Call On Me (Official HD Video) [2004] | MINISTRY VAULTS 2024, Juli
Anonim

Et IC-nummer er tildelt på tidspunktet for igangkjøring, basert på den enkeltes fortjeneste i IMA. Det er et unikt femsifret tall med et alfabetisk suffiks. Disse tallene er i rekkefølge, de neste kursnumrene starter fra siste nummer i forrige parti.

Hvordan finner jeg IC-pinnummeret mitt?

Pinnnummer

Pinnene er nummerert mot klokken rundt IC-en (brikken) og starter nær hakket eller prikken. Diagrammet viser nummereringen for 8-pinners og 14-pinners IC-er, men prinsippet er det samme for alle størrelser.

Hva er IC-svar?

En integrert krets, eller IC, er en liten brikke som kan fungere som en forsterker, oscillator, timer, mikroprosessor eller til og med datamaskinminne. En IC er en liten wafer, vanligvis laget av silisium, som kan inneholde alt fra hundrevis til millioner av transistorer, motstander og kondensatorer.

Hva er fullt av IC?

Fullformen for IC er Integrated Circuit. Det er en liten elektronisk enhet konstruert av halvledermateriale som inkluderer mange mikroskopiske elementer, for eksempel dioder, transistorer. Motstander og kondensatorer.

Hvorfor begynner IC med 74?

To sifre, der "74" angir en kommersiell temperaturområdeenhet og "54" angir et militært temperaturområde. Historisk sett betegnet "64" en kortvarig serie med et mellomliggende "industrielt" temperaturområde.

Anbefalt: