Logo no.boatexistence.com

Er oconomowoc en forstad til Milwaukee?

Innholdsfortegnelse:

Er oconomowoc en forstad til Milwaukee?
Er oconomowoc en forstad til Milwaukee?

Video: Er oconomowoc en forstad til Milwaukee?

Video: Er oconomowoc en forstad til Milwaukee?
Video: Эта находка может стать самой значимой и долгожданной в 21 веке 2024, Kan
Anonim

Oconomowoc er en forstad til Milwaukee med en befolkning på 16 698. Oconomowoc ligger i Waukesha County og er et av de beste stedene å bo i Wisconsin. Å bo i Oconomowoc gir beboerne en tett forstadsfølelse, og de fleste innbyggere eier hjemmene sine. … De offentlige skolene i Oconomowoc er høyt rangerte.

Er Oconomowoc WI trygt?

Oconomowoc regnes som en av Wisconsins tryggeste byer for 2018, ifølge en fersk undersøkelse. National Council for Home Safety and Security rangerte Oconomowoc på den niende sikreste i staten.

Er Oconomowoc en by eller tettsted?

Oconomowoc er en by i Waukesha County, Wisconsin, USA. Befolkningen var 7.451 ved folketellingen i 2000. Byen Oconomowoc og landsbyene Chenequa og Lac La Belle ligger delvis i byen. De ikke-inkorporerte samfunnene Mapleton, Monterey og Okauchee Lake ligger i byen.

Hva er Oconomowoc Wisconsin kjent for?

På slutten av 1800-tallet ble Oconomowoc kjent som en ferieby Velstående innbyggere fra hele landet, inkludert seks amerikanske presidenter, likte byen og Draper Hall Hotel. Viktige innbyggere i Oconomowoc inkluderer vitenskapsmann og historiker Increase Lapham (1811–1875) og J. S.

Hvorfor hadde Wizard of Oz premiere i Oconomowoc Wisconsin?

11, 1939 - en dag før Oconomowoc-debuten. Wisconsin-visningene var designet for å gi Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) et inntrykk av hvordan Oz kan spille for kinogjengere i Mellom-Amerika, som ble oppfattet som konservative i sin smak og ikke passende å støtte en film som ville være vanskelig å selge i andre regioner.

Anbefalt: