Logo no.boatexistence.com

Will og kate bryllup?

Innholdsfortegnelse:

Will og kate bryllup?
Will og kate bryllup?

Video: Will og kate bryllup?

Video: Will og kate bryllup?
Video: The Wedding of Prince William and Catherine Middleton 2024, Kan
Anonim

Bryllupet til prins William og Catherine Middleton fant sted 29. april 2011 i Westminster Abbey i London, Storbritannia. Brudgommen, prins William, var nummer to i rekkefølgen til den britiske tronen. Bruden, Catherine Middleton, hadde vært kjæresten hans siden 2003.

Hvor mye kostet bryllupet Kate og Wills?

Så var det de to kakene til omtrent 57 000 pund og Kates kjole til 240 114 pund, og selvfølgelig var det å være kongelig sikkerhet et must, og det ble antatt å være millioner av pund. Tot alt sett antas bryllupet å ha kostet omtrent £24,624,500.

Dratt William og Kate i bryllup?

William og Kate var ikke de eneste bemerkelsesverdige gjestene på wedding. Arrizi delte at de små Cambridges, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis, også deltok på feiringen. Pippa Middleton, Kates andre søsken, ble også med i gruppen.

Hvorfor giftet William seg med Kate?

Tilsynelatende var det da de begge flyttet til Anglesey, Wales; i følge en kongelig biograf var det "hjemlig lykke" og bekreftet til William at han ønsket å gifte seg med henne Paret bodde i et "veldig romantisk" beskjedent gårdshus ved stranden mens William jobbet som en Luftambulanse pilot for søk og redning.

Bet alte Kate Middleton for bryllup?

2. Kate middleton. På nummer to kostet Kate Middletons brudekjole til bryllupet hennes med prins William i 2011 foreldrene hennes, Carole og Michael Middleton (som bet alte regningen), 250 000 pund.

Anbefalt: