Logo no.boatexistence.com

Når skal jeg koble av utvendig slange?

Innholdsfortegnelse:

Når skal jeg koble av utvendig slange?
Når skal jeg koble av utvendig slange?

Video: Når skal jeg koble av utvendig slange?

Video: Når skal jeg koble av utvendig slange?
Video: Should I disconnect my garden hose from the spigot? 2024, Juli
Anonim

Tradisjonell visdom sier at hageslanger skal kobles fra utendørs vannventil om vinteren for å forhindre at vannet fryser i rørene inne i huset, noe som fører til at disse rørene sprekker.

Hvilken temperatur bør du koble fra slangen?

Som en generell tommelfingerregel, for at hjemmets vannrør skal fryse, må utetemperaturen være under 20 grader, i tot alt minst seks påfølgende timer.

Vil en vannslange fryse ved 32 grader?

Vann fryser ved 32 grader, så teknisk sett er det temperaturen der det blir mulig for rør å fryse også. … Rør kan fryse ved 32 grader eller lavere, men det vil ta en lengre periode før dette skjer.

Bør du koble fra slangen om vinteren?

Det er viktig å huske å koble av hageslangene ved slutten av sesongen Selv om du har en "frostfri" tapp, må du fortsatt fjerne slangen i vinteren, eller risikere at rørene dine fryser og sprekker. … Vann utvider seg når det fryser, og ingenting endrer det.

Når bør jeg legge ut slangen til vinteren?

Sen høst eller tidlig vinter er tiden for å klargjøre slangen, avhengig av når minusgrader vanligvis rammer området ditt. Vinterisering av utendørs vanntilgang er et klokt grep selv om du bor i et område med milde vintre med bare en kort periode med kuldegrader.

Anbefalt: