Logo no.boatexistence.com

Kan nedsidefangstforhold være negativt?

Innholdsfortegnelse:

Kan nedsidefangstforhold være negativt?
Kan nedsidefangstforhold være negativt?

Video: Kan nedsidefangstforhold være negativt?

Video: Kan nedsidefangstforhold være negativt?
Video: KAN & SUPER SAKO - "In your eyes" (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Hvis et fond genererer positiv avkastning mens referanseindeksen faller, vil fondets nedsidefangstforhold være negativ (som betyr at det har beveget seg i motsatt retning av referanseindeksen). Hvis fondets totalavkastning er den samme som referanseindeksen, er Upside Capture Ratio 100 %.

Hva betyr et negativt fangstforhold?

Hvis en fondsforv alter har en investeringsportefølje som er forskjellig fra fondets referanseindeks, vil dens opp- og nedsidefangstforhold være kontrasterende. Et negativt fangstforhold kan være en indikasjon på at fondet har beveget seg opp mens referanseindeksen har gått ned.

Hva er et godt nedsidefangstforhold?

An upside capture ratio over 100 indikerer at et fond generelt har gått bedre enn referanseindeksen i perioder med positiv avkastning for referanseindeksen. I mellomtiden indikerer et nedsidefangstforhold på mindre enn 100 at et fond har tapt mindre enn referanseindeksen i perioder hvor referanseindeksen har vært i minus.

Hvordan leser du et fangstforhold på nedsiden?

Downside Capture Ratio

Du får en ide om hvor mye mindre avkastning fondet tapte sammenlignet med til referanseindeksen på tidspunktet for bjørnen. En nedside capture ratio på mindre enn 100 indikerer at fondet klarte å tape mindre enn referanseindeksen i løpet av en markedsnedgang.

Hva er opp-/ned-forholdet?

Opp-/ned-forholdet er en markedsbreddeindikator som viser forholdet mellom volumene av fremadgående og fallende emisjoner på en børs. Investorer bruker vanligvis denne indikatoren for å bestemme momentumet i markedet til enhver tid.

Anbefalt: