Logo no.boatexistence.com

Har bzrk dmha?

Innholdsfortegnelse:

Har bzrk dmha?
Har bzrk dmha?

Video: Har bzrk dmha?

Video: Har bzrk dmha?
Video: The DMAA Experience🧬💪🏽 2024, Juni
Anonim

Resten av ingrediensene i Black Magics BZRK-pre-workout er alle pakket inn i en 1,675 g proprietær blanding. Denne blandingen inkluderer tyrosin, koffein dosert ved 350 mg, kraftig sentralstimulerende middel DMHA, kolanøtter, n-metyltyramin, higenamin, merkevarefokusforsterkeren NeuroFactor og huperzin A.

Er det DMHA i BZRK?

BZRK Pre-Workout Booster inneholder også Possessed Matrix: den inneholder lovende og potente sentralstimulerende midler, som koffein, tyrosin, tyraminhigenamin og 2-aminoisoheptane (DMHA).

Er BZRK før trening?

BZRK er en solid før-trening for de som liker en hardtslående energiboost før de trener. Selv om noen kanskje ser på prisen på $50 og lurer på, må du vite at selv ved ⅔-¾ porsjoner fungerer veldig bra og fortsatt gir deg en velsmakende, høyenergi før-trening som til og med gir en god pumpe.

Hva ligner på DMHA?

Primære alternativer til DMHA inkluderer Teacrine, Dynamine og Higenamine HCL. Sekundære alternativer til DMHA inkluderer Citrus aurantium, Hordenine, Koffein og de fleste sentralstimulerende midler.

Hva er forskjellen mellom DMAA og DMHA?

DMAA er litt sterkere enn DMHA: 70-75 mg DMAA er lik 200 mg DMHA. På grunn av dette er kosttilskudd som inneholder DMAA dyrere enn de som inneholder DMHA. … Fra et praktisk synspunkt er det ingen forskjeller i egenskaper og effekter mellom disse to stoffene.

Anbefalt: