Logo no.boatexistence.com

Forvandles valmue til en oppstigning?

Innholdsfortegnelse:

Forvandles valmue til en oppstigning?
Forvandles valmue til en oppstigning?

Video: Forvandles valmue til en oppstigning?

Video: Forvandles valmue til en oppstigning?
Video: Путешествие во времени: лучшие места ЮНЕСКО 2024, Kan
Anonim

Men da hun var ganske ung, ble moren og faren hennes myrdet, noe som endret Poppys liv ettersom hun ble ført bort og tildelt tittelen Jomfruen, mens broren hennes, Ian Balfour, ble en av de oppstegne.

Blir valmue en oppstigning i kronen av forgylte bein?

De to innser at Poppy ikke har steget opp, men lider av blodtørst. Cas mater Poppy og de har sex mot Kieran, mens Kieran sørger for at Poppy ikke drenerer Cas. Kieran drar når Poppy gjenvinner kontrollen og Cas og Poppy feirer hverandre.

Forvandler Casteel valmue til ascended?

Hun ender opp med å ta en taggete pil inn i sitt eget bryst. Casteel, i et anfall av følelser og raseri, som ser at Poppy er døende, bestemmer seg for å stige opp til henne for til og med å forsøke å redde livet hennes, til tross for at det er forbudt.

Ender poppy med Hawke?

Selv om ingen av dem sier ordene høyt, føler Poppy at Casteels følelser er kjærlighetens, ved å bruke kraften hennes. Han frier til henne, på ekte denne gangen, og hun godtar. De gifter seg samme dag, både fornøyde og lykkelige nå som ekteskapet er ekte mellom dem.

Hva skjer på enden av en krone av forgylte bein?

A Kingdom of Flesh and Fire endte med tidenes mest spennende cliffhanger. Det viser seg at Poppy har gudenes blod renner gjennom årene hennes, noe som betyr at tronen i Atlantia er hennes rett. Det betyr også at Poppy har nye krefter som først begynte å manifestere seg på slutten av A Kingdom of Flesh and Fire.

Anbefalt: