Logo no.boatexistence.com

Draper jack Mary Winchester?

Innholdsfortegnelse:

Draper jack Mary Winchester?
Draper jack Mary Winchester?

Video: Draper jack Mary Winchester?

Video: Draper jack Mary Winchester?
Video: Judge sentences Daughter to Death.. (emotional) 2024, Kan
Anonim

På torsdagens overnaturlige prøver Nephilim å flykte fra problemene sine, men det er ingen unnslippe for det han har gjort: Ja, Jack drepte Mary.

Tilgir Dean Jack for å ha drept Mary?

Dean sier at de savner ham også, og at de vil rydde opp. Jack sier at han angrer på 'ulykken' … … Han liker ikke at Jack kaller Marys død, «ulykken». Men han spiller med og sier at de forstår og de tilgir Jack Sam spør om det er det Jack vil.

Hvordan dør Mary i Supernatural sesong 14?

Samtidig oppdager familien Winchester Nicks kropp og får vite av Rowena at Mary er død, tilfeldig drept av Jacks utbruddCastiel prøver å reise til himmelen for å finne Marias sjel for en oppstandelse, mens Jack nærmer seg Rowena for å bruke en trollformel fra Book of the Damned for å gjenopplive Mary selv.

Hvilken episode dør Mary Winchester?

2.21 All Hell Breaks Loose: Part One

" It's you." The Yellow-Eyed Demon viser Sam et syn om natten Maria døde. Det blir avslørt at hun ble drept fordi hun avbrøt demonen da han matet blodet hans til babyen Sam. Sam får vite for første gang at han ble matet med demonblod, og at Mary kjente demonen som drepte henne.

Hvorfor ville Azazel ha Sam?

Sam var den "mest moden for å plukke" fordi han hadde det "søteste" hjertet, og var " mest ettertraktet for å forderve" av alle barna; Lehne beskrev Azazels tankeprosess som: "Hvis jeg kunne snu ham, så hadde jeg virkelig vunnet." Karakterens ultimate motivasjon er imidlertid å frigjøre Lucifer fra fengslingen hans i helvete.

Anbefalt: