Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er underbyggelse viktig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er underbyggelse viktig?
Hvorfor er underbyggelse viktig?

Video: Hvorfor er underbyggelse viktig?

Video: Hvorfor er underbyggelse viktig?
Video: Эта находка может стать самой значимой и долгожданной в 21 веке 2024, Juli
Anonim

HIPAA personvernregler og høye sikkerhetsstandarder hindrer helsepersonell i å dele disse detaljene fritt med alle som ber om dem. Så når det er mulig at utgiften ikke er kvalifisert og informasjon ikke er tilgjengelig, mottar du en forespørsel om underbyggelse.

Hva er en underbyggelsesprosess?

Debetkortbekreftelse er prosessen for å bekrefte at kjøp gjort med et fordelsdebetkort for FSAs eller HRAs var for en kvalifisert medisinsk utgift. Disse kjøpene må dokumenteres i henhold til IRS-retningslinjene.

Hva er meningen med underbyggelse i regnskap?

substantiv. bevis tilstrekkelig til å fastslå at en ting er sann, gyldig eller ekte; bevis: Avdelingen kan kreve at ansatte gir kuponger, kvitteringer eller annen dokumentasjon for eventuelle gebyrer eller utgifter som kreves.

Hva er undergrunnsstandarden?

SUBSTANTIERING. Før en annonse spres, må annonsøren underbygge alle påstander – uttrykkelige og underforståtte – som annonsen formidler til fornuftige forbrukere. Begrunnelse Policy Statement, vedlagt Thompson Medical Co., 104 F. T. C. 648 (1984) Side 6.

Hva er en underbyggelse i reklame?

Reklamebegrunnelse (også kjent som påstandsbegrunnelse) beskriver en prosess som er ment å gi støttebevis for påstander fremsatt i reklame, salgsmateriell, brosjyrer, emballasje og andre typer markedsplasskommunikasjon.

Anbefalt: