Lager de farget bilvoks?

Innholdsfortegnelse:

Lager de farget bilvoks?
Lager de farget bilvoks?

Video: Lager de farget bilvoks?

Video: Lager de farget bilvoks?
Video: Беслан. Помни / Beslan. Remember (english & español subs) 2024, Oktober
Anonim

The Color Treatment® er den eneste fargede voksen i verden, som bruker en spesiell formel av dyre karnaubavoks, forsterket med P. T. F. E. … De tilgjengelige fargene er svart, hvit, sølv, rød, blå, grå, grønn, mørk rød, mørk blå, mørkegrønn, gul, brun og brun.

Hva er fargevoks for bil?

Den tykke, konsentrerte pastaformelen gir vannfyllende beskyttelse og langvarig glans i opptil 6 måneder. Den avanserte mikropoleringsteknologien fjerner mindre riper og uklarheter, og avslører den sanne, rike fargen til autolakk. Holder kjøretøyet ditt beskyttet og skinnende.

Fungerer Turtle Wax fargemagi?

Det fungerer over alt: alle områder som ikke krever så mye farge, blir ganske enkelt skinnende og vokset.5,0 av 5 stjerner JA, HJELP FOR EKSTREM OKSIDERING! … Dette skadenivået kan ikke virkelig "fikses" med voks, men Turtle Wax ColorMagic Jet Black gjør en fin jobb med å minimere utseendet på den!

Hvilken er den beste fargede billakken?

  1. Meguiars ultimate sammensatte farge- og klarhetsgjenoppretter. …
  2. Autoglym ripefjerning komplett sett. …
  3. T-Cut Rapid Scratch Remover. …
  4. Farecla G3 Profesjonell ripefjerner. …
  5. Angelwax Regenerate. …
  6. Gtechniq P1 Nano Composite Polish. …
  7. Auto Finesse POL500 Revitalize Polishing Compound. …
  8. Britemax Perfect Prep.

Er voks eller polish bedre for bil?

Voks er best å bruke etter rengjøring og polering for å få bilens lakk til å skinne. … Så i stedet for å fjerne et fint lag med maling som polish gjør, legger bilvoks et jevnt belegg på toppen av lakken. Så enkelt sagt, polish fjerner og voks jevner ut! Den vanligste ingrediensen som finnes i bilvoks er Carnaubavoks.

Anbefalt: