Logo no.boatexistence.com

Hvem betyr vanning?

Innholdsfortegnelse:

Hvem betyr vanning?
Hvem betyr vanning?

Video: Hvem betyr vanning?

Video: Hvem betyr vanning?
Video: Агрогороскоп с 06 по 10 апреля 2022 года 2024, Kan
Anonim

1: vanning av land med kunstige midler for å fremme plantevekst. 2: den terapeutiske spylingen av en kroppsdel med en strøm av væske.

Hva er vanning med enkle ord?

Irrigation er den kunstige prosessen med å tilføre kontrollerte mengder vann til land for å hjelpe til med produksjon av avlinger, men også for å dyrke landskapsplanter og plener, der det kan være kjent som vanning.

Hva vil det si å vanne noen?

/ (ˈɪrɪˌɡeɪt) / verb. å forsyne (land) med vann ved hjelp av kunstige kanaler, grøfter, etc, spesielt for å fremme veksten av matvekster. med for å bade eller vaske ut en kroppsdel, hulrom eller sår. (tr) for å gjøre fruktbart, friskt eller livsviktig ved eller som ved vanning.

Hvem brukte vanning?

De tidligste arkeologiske bevisene for vanning i jordbruket dateres til rundt 6000 f. Kr. i Midtøstens Jordan-dal (1). Det er en utbredt oppfatning at vanning ble praktisert i Egypt omtrent på samme tid (6), og den tidligste billedrepresentasjonen av vanning er fra Egypt rundt 3100 f. Kr. (1).

Hva er vanning for klasse 9.?

Prosessen med å vanne planter for å sikre at avlingene får nok vann i riktig fase i løpet av vekstsesongen for å øke de forventede avlingene til en hvilken som helst avling, kalles vanning.

Anbefalt: