Hva gjør meglere?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør meglere?
Hva gjør meglere?

Video: Hva gjør meglere?

Video: Hva gjør meglere?
Video: Hva gjør en eiendomsmegler? 2024, September
Anonim

En megler er en person eller et firma som fungerer som et mellomledd mellom en investor og en verdipapirbørs. En megler kan også referere til rollen til et firma når det fungerer som agent for en kunde og belaster kunden med provisjon for tjenestene sine.

Hva er meglerens rolle?

Meglere bygge og vedlikeholde kunderelasjoner, utføre salg og utføre administrative oppgaver, som dokumentutarbeidelse og oppfølging med kunder. Kundeservice er en avgjørende del av meglerens jobb; de er ansvarlige for å sikre og opprettholde kundetilfredshet.

Hvordan tjener meglere pengene sine?

Meglere tjener penger gjennom gebyrer og provisjoner som belastes for å utføre hver handling på plattformen deres, for eksempel å gjøre en handel. Andre meglere tjener penger ved å merke opp prisene på eiendelene de lar deg handle eller ved å satse mot handelsmenn for å beholde tapene.

Tjener meglere mye penger?

Myte 1: Alle aksjemeglere tjener millioner

Den gjennomsnittlige aksjemegleren tjener ikke i nærheten av de millionene vi pleier å forestille oss. Noen taper faktisk mye penger gjennom sine handelsaktiviteter. Flertallet av bedrifter betaler sine ansatte en grunnlønn pluss provisjon på handlene de gjør.

Hva gjør en megler med pengene dine?

Anerkjente meglere fungerer som en velsignelse for både kjøpere og selgere: De sikrer at hver part faktisk har penger å kjøpe eiendeler med, eller eiendelene å selge Meglere gjør opp handler ved å levere verdipapirer og betalinger til hver part, samtidig som de tar seg av all bokføring og skatterelatert dokumentasjon som kreves.

Anbefalt: