Logo no.boatexistence.com

Skal jeg få smartmåler?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg få smartmåler?
Skal jeg få smartmåler?

Video: Skal jeg få smartmåler?

Video: Skal jeg få smartmåler?
Video: Ник Маркс: Индекс Счастливой Планеты 2024, Kan
Anonim

Det er en rekke fordeler hvis du har smartmålere: Flere nøyaktige regninger Smartmålere betyr slutten på beregnede regninger, og slutten på overbetaling (eller underbetaling) for din energi. Ingen trenger å komme hjem til deg for å lese av måleren din; du trenger ikke sende inn målerstander selv.

Hvorfor bør du ikke kjøpe en smartmåler?

Smarte målere rapporterer for øyeblikket bruken din gjennom mobilnettverk, som kan være upålitelige i visse områder, spesielt hvis du bor på landet. Dette kan føre til at målinger ikke sendes, noe som kan føre til forvirring om regninger for både deg og energiselskapet ditt.

Skal jeg si nei til smartmålere?

Hvordan kan jeg nekte en smartmåler? Smartmålere er ikke obligatoriske, og du har rett til å nekte en hvis du ønsker detMen hvis din nåværende måler er for gammel, kan det være en sikkerhetsrisiko å ikke få den erstattet. Snakk med energileverandøren din om bekymringene dine hvis dette er tilfelle.

Er smartmålere trygge 2020?

Smartmålerstråling

Det er lett å tro at disse usynlige radiobølgene skjuler noen alarmerende bivirkninger, men realiteten er at smartmålere er en av de sikreste teknologiene funnet i hjemmet, så du vil ikke være i fare for stråling fra smartmåleren.

Forstyrrer smartmålere WIFI?

Nei. Smarte målere bruker et helt separat, skreddersydd trådløst system. Du trenger ikke Wi-Fi i hjemmet for at det skal fungere, og det vil ikke bruke Wi-Fi hvis du har det. Smartmåleren og hjemmeskjermen din kommuniserer via et sikkert nasjon alt nettverk som kun er for smartmålere.

Anbefalt: