Logo no.boatexistence.com

Er fedex hjemlevering garantert?

Innholdsfortegnelse:

Er fedex hjemlevering garantert?
Er fedex hjemlevering garantert?

Video: Er fedex hjemlevering garantert?

Video: Er fedex hjemlevering garantert?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Vi tilbyr en pengene-tilbake-garanti for hver amerikansk forsendelse . Du kan be om refusjon eller kreditering av fraktkostnadene dine hvis vi går glipp av vår publiserte (eller siterte, som i tilfellet med FedEx SameDay®) leveringstiden med til og med 60 sekunder.

Hvor pålitelig er FedEx-hjemmelevering?

FedEx Ground leverte 93,3 % av aprilpakkene i tide og 91,4 % av maipakkene i tide, ifølge ShipMatrix, et firma som analyserer fraktdata. I 2019 var ytelsen til tiden på 98,5 % og 94,6 % for henholdsvis april og mai.

Er FedEx hjemleveringspakker forsikret?

FedEx tilbyr forsikring for å kompensere for kostnadene hvis en pakke blir tapt, stjålet eller skadet. De første $100 med forsikring koster ikke noe, men hvis verdien av pakken er høyere, kan du kjøpe tilleggsforsikring for å dekke potensielle tap.

Er FedEx hjemmelevering det samme som FedEx-bakken?

Hva er forskjellen mellom FedEx Home Delivery og FedEx Ground? FedEx Home Delivery, som er en del av FedEx Ground-nettverket, leverer pakker på 150 lbs. eller mindre til boliger hver dag i uken. … FedEx Ground leverer pakker på 150 lbs. eller mindre til bedrifter eller kommersielle områder mandag–fredag.

Hvor sakte er FedEx-hjemmelevering?

Hvis du trenger å sende til en boligadresse, bruk FedEx Home Delivery®, som leverer hver dag i uken. Levering i det sammenhengende USA tar 1–5 virkedager. Frakt til og fra Alaska og Hawaii krever 3–7 virkedager.

Anbefalt: